Індикаторна пломба-наклейка «Антимагніт»: просте рішення для боротьби з розкраданнями енергоресурсів

Вартість енергоресурсів неухильно зростає з кожним роком. І тому усе більш актуальною стає проблема їх дбайливого витрачання та обліку. Для цієї мети повсюдно застосовуються лічильники.

Нажаль, «народні майстри» швидко знайшли метод маніпуляції з лічильниками: їх зупиняють за допомогою звичайного магніту, який кріплять до обладнання.

Перевірки виявляються марними, оскільки магніт просто знімають, і довести його вплив стає неможливим.

Проте, розв’язати цю проблему можна дуже простим способом. Зберегти енергоресурси від розкрадання допоможе індикаторна наклейка «Антимагніт».

Від інших пломб-наклейок вона відрізняється наявністю прозорого «вічка» з розміщеною всередині нього речовиною, чутливою до впливу магнітного поля. При піднесенні магніту до наклейки ця речовина розсипається усередині «вічка», що добре помітно візуально. Повернути її в первісний стан вже неможливо. Одного погляду на таку наклейку досить, щоб зрозуміти, що мала місце спроба розкрадання води, газу або електрики.

Так само неможливо й зняти наклейку з лічильника. При спробах це зробити структура наклейки руйнується і з’являються написи «OPEN, VOID», які не зникають при повторному наклеюванні.

У такий спосіб лічильники енергоресурсів можуть бути надійно захищені від спроб вплинути на їхні покази.

Купити індикаторні пломби-наклейки «Антимагніт» ви можете у групи компаній «Укрпломба».

Наші наклейки прості у використанні, надійні, підходять для розміщення на різних типах лічильників, недорогі.

Придбавши наклейки індикатори впливу магнітного поля, ви забудете про розкрадання енергоресурсів!